Dienstverlening

VOOROP© is een handelsnaam van Risk Direct B.V.. Risk Direct BV verleent financiële diensten die vallen onder de Wet op het financieel toezicht (Wft). Daarom hebben wij een vergunning van de Autoriteit Financiële markten (AFM). Wij zijn in het AFM-register te vinden onder de handelsnaam Risk Direct B.V. AFM-nummer 12012535. Wij zijn zelfstandig en maken geen deel uit van een andere financiële onderneming.
VOOROP© biedt consumenten de mogelijkheid zich via het internet te verzekeren tegen verschillende risico’s. Dit doen wij op basis van execution only. Daarbij gaan wij ervan uit dat je weet welk risico je wilt afdekken en welke verzekering je wenst.

Daarom:

  • Adviseren wij niet over een verzekering of dekking
  • Informeren wij in algemene zin over de verzekering
  • Voeren wij alleen de opdracht uit en ben je zelf verantwoordelijk voor jouw besluit

Onze diensten via het internet worden door de wetgever beschouwd als ‘verkoop op afstand’. Daardoor heb je bepaalde garanties tegen onzorgvuldig genomen beslissingen. Hierover informeren wij je voorafgaand aan onze dienst of wanneer je daarmee akkoord gaat via onze website.

Waar kan ik met een klacht terecht?

Heb je een klacht of ben je het oneens met een beslissing van een VOOROP© medewerker? Neem dan contact op met ons, dan zoeken we gezamenlijk naar een oplossing.

Wanneer je een formele klacht wilt indienen, kan dat natuurlijk ook. We nemen dan binnen 2 dagen contact met je op ter bevestiging, en binnen 2 weken krijg je een inhoudelijke reactie.

Wanneer je het niet eens bent met onze reactie, kun je de klacht altijd nog voorleggen aan het KiFiD (Postbus 93257, 2509 AG Den Haag, 0900-3552248, info@kifid.nl, www.kifid.nl ). Dit is een onafhankelijk instituut, waar wij als dienstverlener bij zijn aangesloten. Ons inschrijvingsnummer bij het KiFiD is 300.00856.

Voor overige vragen over onze dienstverlening kun je contact opnemen via voorop@risk.nl

Met vriendelijke groet,
Het VOOROP© team.