Onze autoverzekering

VOOROP© beloont de betere automobilist. Aan het einde van de verzekeringsperiode wordt jouw rijvaardigheidsscore bepaald, waardoor je extra hard kunt stijgen op de kortingsladder. Rijd jij onveilig en ben je een gevaar voor andere automobilisten, dan kun je ook extra hard dalen op de kortingsladder. Je hoeft nooit meer net zoveel premie te betalen als onveilige rijders. Een lage premie heb je zelf in de hand.

Eén van de goedkoopste autoverzekeringen van Nederland!

VOOROP© zet de toon als het gaat om een standaard lage premie. Daar zijn we trots op en met jouw goede rijgedrag kan de premie nog lager worden.

Complete verzekering

Naast deze prijsvoordelen hebben we ook nog gewoon een goed product. Complete dekking, altijd overal snel hulp en je nooit meer zorgen maken, want als je ondanks het goede en veilige rijden toch schade maakt, lossen wij het voor je op.

Zo zit VOOROP© in elkaar

VOOROP© bestaat uit twee onderdelen. De verzekering zelf, die in samenwerking met Nationale Nederlanden is ontwikkeld en de techniek die jouw rijgedrag meet en weergeeft.

De autoverzekering in het kort

  • Eén van de goedkoopste basispremies van Nederland
  • Bij veilig rijden stijg je extra hard op de kortingsladder, dus betaal je minder premie
  • 100% inzicht in je rijgedrag
  • Ruime dekking, nieuwe auto’s het eerste jaar verzekerd voor de nieuwwaarde
  • Keuze uit verschillende (aanvullende) dekkingen
  • Extra accessoires meeverzekerd tot 2500 euro
  • Persoonlijke app met diverse widgets

Dekkingen

WA Verzekering (WA)

De schade die je met jouw auto bij anderen veroorzaakt, wordt vergoed, maar de schade die jouw eigen auto daarbij oploopt niet. Bij een auto van 10 jaar of ouder wordt er vaak gekozen voor deze dekking.
Let op: deze premie is het goedkoopst, maar daardoor ook het meest beperkt.

Beperkt Casco verzekering (WA + Beperkt Casco)

Bovenop de WA autoverzekering ben je met deze premie ook verzekerd bij schade aan je eigen auto door bijvoorbeeld brand, diefstal, storm of ruitbreuk. Bij een auto tussen de 6 en 10 jaar wordt er vaak gekozen voor deze dekking.
Let op: schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt, door bijvoorbeeld een aanrijding, wordt niet vergoed.

All Risk verzekering (WA + Volledig Casco)

Bovenop de WA + Beperkt Casco verzekering ben je met deze premie ook verzekerd bij alle schade aan je eigen auto. Bij een auto jonger dan 6 jaar wordt er vaak gekozen voor deze dekking.
Let op: schade aan de bestuurder zelf is niet gedekt. Sluit hiervoor een schade verzekering inzittenden (SVI) af.

Rechtsbijstand (Aanvullende dekking)

Soms is het lastig om schade die je hebt opgelopen te verhalen op de andere partij. Of er ontstaat een geschil bij de koop, de verkoop en/of het onderhoud van je auto. Wanneer je hier bij geholpen wilt worden is het verstandig om deze verzekering ook af te sluiten.

Schade verzekering inzittenden (Aanvullende dekking)

Bij een ongeluk kun je letsel oplopen. In sommige gevallen kan dat je leven beïnvloeden, bijvoorbeeld door verlies van inkomen. Deze aanvullende verzekering vergoedt letselschade en zorgt voor aanvulling van je inkomen wanneer dat nodig is.