Opstarten

Welkom bij VOOROP©

Bij ons wordt veilig rijden beloond. VOOROP© is daarmee geen standaard verzekering. Daarom geven wij aan wat wij van jou verwachten en wat jij van ons mag verwachten. Aan de hand van deze introductie willen wij de werkwijze van jouw VOOROP© nog een keer toelichten en in een kort stappenplan weergegeven.

Stappenplan:

1. Je ontvangt jouw polisblad en groene kaart
2. Je ontvangt van ons de Chipin
3. Je kunt de Chipin installeren in jouw auto
4. Je hebt toegang tot jouw persoonlijke dashboard en VOOROP©-app

1. Je ontvangt jouw polisblad en groene kaart

Met een e-mail ontvang je van ons het polisblad en de groene kaart. Vergeet niet de groene kaart uit te printen! Daarna ontvang je een e-mail met de inlogcodes van jouw persoonlijke polismap, tevens ontvang je daarbij de nota of acceptgiro van de verzekering. In je persoonlijke polismap kun je deze documenten altijd raadplegen.

2. Je ontvangt van ons de Chipin

Wanneer wij de premie hebben ontvangen, versturen wij de Chipin naar het door jou opgegeven adres. Deze Chipin wordt aangeleverd in een VOOROP©-doos, met een bijbehorende instructie om deze te installeren.

3. Plug & Play

Met behulp van de instructiebrief kun je de Chipin installeren in jouw auto. Deze plaatst je in de OBD2 poort van je auto.

De locatie van deze poort is afhankelijk van het model en type van jouw auto, ga hiervoor naar www.voorop.nl/waar-past-de-chipin. Lukt het toch niet? Rijd dan even langs de garage, zij kunnen het in een paar minuten regelen. Wanneer de Chipin is geïnstalleerd, rijd je helemaal VOOROP©! Op dat moment kunnen wij het rijgedrag meten en kun je een lagere premie krijgen door middel van onze speciale kortingsladder. Wil je weten hoe dit werkt, kijk dan op www.voorop.nl/hoe-beloont-voorop.

4. Je heb toegang tot jouw persoonlijke dashboard

Je hebt inmiddels je unieke inlogcodes per e-mail ontvangen. Met deze gegevens krijg je toegang tot jouw persoonlijke dashboard en kun je jouw rijgedrag online inzien via www.voorop.nl/dashboard. (Let op: de gegevens zijn pas na 10 km zichtbaar in het dashboard). Tevens kun je binnenkort de VOOROP©-app downloaden op je smartphone om zo op iedere locatie inzicht te hebben in jouw rijgedrag. Op onze website www.VOOROP.nl vind je alle informatie over onze voorwaarden en andere belangrijke zaken. Als je nog meer vragen hebt, kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Veel veilige kilometers toegewenst en vergeet niet: VOOROP© rijden wordt beloond!