Over ons

Partners

Het verzekeringsproduct van VOOROP© bestaat uit twee onderdelen. De verzekering zelf en de techniek die jouw rijgedrag meet en weergeeft. Om dit product aan te bieden, werken diverse partners samen. Hieronder staan de partners vermeld.

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is de risicodrager achter VOOROP©. Deze maatschappij sluit aan met het concept van VOOROP©. Nationale-Nederlanden heeft zelf ook schadeverzekeringen. Dat zijn producten met andere premies en voorwaarden.

Chipin

De techniek van het meten van het rijgedrag wordt verzorgt door Chipin B.V. Chipin beschikt over technologie voor het meten van rijgedrag met behulp van OBD devices.

RISK Assuradeuren

RISK Assuradeuren B.V., handelend onder de naam RISK Verzekeringen, is een gevolmachtigd agent van onder andere Nationale-Nederlanden. RISK Verzekeringen is in samenwerking met verzekeraars verantwoordelijk voor de schadeafhandeling en verzorgen voor het VOOROP©-product de backoffice.

Independer

Ben jij klaar om VOOROP© te rijden? Je kunt de verzekering afsluiten via Independer. Bij Independer kun je gemakkelijk meerdere autoverzekeringen met elkaar vergelijken, ervaringen van andere VOOROP©-rijders lezen en de voordelen van VOOROP© ontdekken.


Independer klantcijfer voorop autoverzekering

Vergunningen

Om onze diensten aan te bieden, beschikken wij over de volgende vergunningen:

AFM vergunningsnummer12012535
K.v.K.-nummer 37092776
KiFiD-numer 300.00856
Aangesloten bijAutoriteit Persoonsgegevens